Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Šatan pôjde na MS, ak mu štart odobrí lekár

Autor: Marek Kantorík  /   28. marca 2014

Útočník Slovana Bratislava Miroslav Šatan sa v piatok stretol s generálnym manažérom slovenskej reprezentácie Ottom Sýkorom a trénerom Vladimírom Vůjtekom, aby sa rozprávali aj o možnej účasti skúseného hráča na májovom svetovom šampionáte v bieloruskom Minsku.

S účasťou dlhoročného kapitána národného tímu na majstrostvách sveta to vyzerá nádejne. „Na budúci týžde? absolvujem lekársku konzultáciu ohľadom zdravotného stavu a po nej sa uvidí, ako na tom budem,“ povedal pre oficiánu stránku Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Šatan. Ak dopadne prehliadka dobre, k reprezentačnému tímu sa držiteľ štyroch medailí zo svetových šampionátov pripojí od pondelka 7. apríla v Bratislave.

Tréner Vůjtek by rád víťaza Stanleyho pohára z roku 2009 privítal v mužstve počas druhého týžd?a prípravného kempu. „Veríme, že jeho lekárske konzultácie dopadnú pozitívne a budeme veľmi radi, keď ho privítame v našom tíme pred dvojzápasom s Ruskom,“ uviedol český odborník pre HockeySlovakia.sk.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist