Vyhľadávanie
Sumáre

Minsk deklasoval Slovan 6:0

Autor: Marek Kantorík  /   01. augusta 2014

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v piatkovom prípravnom zápase s Dinamom Minsk vysoko 0:6. Minsk strelil dva zo šiestich gólov v oslabení.

Dinamo Minsk – Slovan Bratislava 6:0 (1:0, 2:0, 3:0)

Góly: 5. Linglet (Vesce)(PP), 21. Bailen (Vesce), 29. Linglet (Vesce)(OS), 44. Vesce (Linglet)(OS), 45. Cheechoo (Szczechura, Gavrus), 48. Drozd (Šinkevič, Zacharov).

Zostava Slovana: Backlund (Janus) – Mojžíš, Sersen, Vondrka, Bliž?ák, Bartovič – Sigalet, Foster, Ölvecký, Surový, Nagy – Brejčák, Mihálik, Jeglič, Tičar, Hudáček – Luža, Štajnoch, Šťastný, White, Bakoš – Lunter.

Článok pokračuje pod reklamou


Minsk vyhrával už od piatej minúty 1:0, keď sa strelecky presadil v presilovej hre Charles Linglet. Slovanisti mohli vyrovnať o štyri minúty počas presilovky päť na tri, ale túto možnosť nevyužili. Hráči Dinama boli aktívnejší a v úvode druhej tretiny zvýšil Nick Bailen na 2:0. V polovici stretnutia pridal tretí gól bieloruského mužstva Linglet, ktorý využil zaváhanie „belasých“ v početnej výhode. V 34. minúte mohol znížiť Jeglič, ale Haugen výborne zasiahol. Minsk mal výborný začiatok tretej časti a zaznamenal ďalšie tri góly. V 44. minúte strelil Ryan Vesce druhý gól Dinama v oslabení, o minútu neskôr skóroval Jonathan Cheechoo a v 48. minúte sa do streleckej listiny zapísal aj Sergej Drozd. Slovan mal v závere zápasu sľubné príležitosti, ale ani White a po ?om ani Bartovič neprekonali Haugena.

Zverenci Rostislava Čadu odohrajú tretí prípravný zápas pred začiatkom novej sezóny už v stredu 6. augusta. V Steel Aréne si zmerajú sily so svojím tradičným extraligovým rivalom HC Košice.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist