Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Matikainen: Pred nami je ešte veľa práce

30. septembra 2014

Nový hlavný tréner bratislavského Slovana, Petri Matikainen, sa dočkal svojej prvej výhry v Slovnaft Aréne. V pondelok jeho zverenci zdolali Minsk 3:2 po samostatných nájazdoch, aby vyhrali druhý duel v rade.

„Belasí“ sa prezentovali lepším dojmom, ako v poslednom domácom zápase proti Záhrebu a dokonca sa dvakrát dostali do vedenia. Dinamo však zakaždým odpovedalo a nebyť Jaroslava Janusa, mohlo stav aj otočiť.

„Hrali sme lepšie ako posledný domáci zápas proti Medveščaku. V prvej polovici duelu sme si vytvorili veľa šancí a dali prvý gól. Potom sme strácali puky. Brankár Jaroslav Janus chytal veľmi dobre. V domácich dueloch musíme súpera zatlačiť a strieľať viac gólov. Pred nami je ešte veľa práce, najmä po mentálnej stránke hráčov. Naše výkony musia byť stabilnejšie, základom je trpezlivosť,“ povedal Matikainen.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist