Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Hráme dobre, ale vždy sa dá zlepšovať, tvrdí Pokovič

30. septembra 2014

Do Bratislavy s hokejistami Dinama Minsk zavítal aj Ľubomír Pokovič, ktorý je hlavným trénerom „bizónov“. A v pondelok nebol práve tým najspokojnejším kormidelníkom, keďže jeho mužstvo prehralo 2:3 po nájazdoch.

„Slovan začal zápas lepšie ako my, vypracoval si niekoľko šancí. Potom sme však vyrovnali hru. V druhej a tretej tretine sme mali dosť šancí, aby sme rozhodli zápas,“ zhodnotil Pokovič. „Mali sme šance, bol to rýchly hokej, zaujímavý pre hráčov i fanúšikov. Máme hráčov, ktorí vedia skórovať. Dnes nám to však nevyšlo.“

Pokovič je však s doterajším priebehom sezóny spokojný. Jeho tím vyhral šesť zápasov z jedenástich a s 18 bodmi okupuje piate miesto v Západnej konferencii. Verí však, že jeho zverenci majú v sebe väčší potenciál.

„Momentálne hráme dobre, ale vždy sa dá zlepšovať. Oproti minulej sezóne sa vymenili iba cudzinci. Kvôli novému pravidlu sme prišli o centra Stasa a do tímu pribudli mladí hráči z Bieloruska,“ povedal Pokovič, ktorý tiež prezradil, že slovenský obranca Dinama Ivan Švarný momentálne nehráva pre limit v počte cudzincov.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist