Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Gregor sa po výhre nad Torpedom rozplýval spokojnosťou

01. októbra 2014

Tím Admiral Vladivostok síce utorkový zápas nezačal ideálne, ale nakoniec sa z toho vykľul jeden z jeho najlepších zápasov v doterajšom priebehu sezóny. Preto bol po výhre 4:1 nad Nižným Novgorodom nadmieru spokojný aj tréner Dušan Gregor.

„Moji zverenci odviedli dobrú robotu. Pri tej záťaži, ktorú sme mali – dlhý let, deväťhodinový časový rozdiel, žiaden priestor na oddych medzi zápasmi a kvalitný súper – ukázali charakter. Dnes to bol víťazný charakter. Klobúk dole pred celým tímom,“ povedal spokojný Gregor.

„Chceli sme vyhrať tento zápas pre fanúšikov a uspeli sme. Po prvej tretine, v ktorej sme inkasovali gól a v ktorej bol súper lepší, sme boli schopní sa vrátiť do zápasu. Potom sme ukázali charakter a vďaka bojovnosti sme zápas vyhrali. Víťazstvo bolo zaslúžené.“

Článok pokračuje pod reklamou


Slovenský kormidelník si je vedomý toho, že jeho hráči musia dávať celých 60 minút do hry maximum, pretože sa ich zostava kvalitatívne nedá prirovnávať k väčšine mužstiev KHL. Okrem zlepšenia prístupu niektorých mladíkov by privítal najmä posily do obrany.

„Rád by som ešte získal dvoch obrancov. Osipov bol teraz mimo, bol chorý, ale ako som už povedal, so zostavou, ktorú tu máme, musíme pracovať poctivo. To bol aj dôvod, prečo sme nehrali dobre v prvej tretine. Nemali sme dostatočnú spoluprácu medzi útokom a obranou. Neboli tam žiadne kvalitné rozohrávky, žiadne dobré akcie,“ dodal Gregor pre oficiálnu stránku tímu.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist