Vyhľadávanie
Sumáre

Špirko a Hossa skórovali, Laco vychytal výhru

Autor: Marek Kantorík  /   19. októbra 2014

V nedeľných zápasoch Kontinentálnej hokejovej ligy nastúpili do akcie piati Slováci. Špirko s Hossom skórovali, ale z víťazstva sa tešil len Laco.

Hossa skóroval, Laco sa tešil z vížazstva

Milan Jurčina sa vrátil do akcie, Marcel Hossa skóroval a Riga bola aktívnejšia. V bráne Astany však stál Ján Laco, ktorý nakoniec s 31 zákrokmi doviedol kazašský tím k výhre 3:2. Barysu sa vydarila prvá tretina, v ktorej skórovali Bochenski a Boyd. Tretí gól pridal v tretej tretine opäť Bochenski, keď sa Riga snažila o vyrovnanie po góle Džerinša. Drámu ešte v závere priniesol gól Hossu, no Laca už domáci neprekonali a prehrali tretí zápas v rade. Masalskis čelil 29 strelám. Jurčina odohral 21 a pol minúty s dvoma streleckými pokusmi. Hossa, ktorý odohral 16 a pol minúty, ich na strelenie gólu potreboval tri.

Gól Marcela Hossu:


Článok pokračuje pod reklamou


Špirko skóroval, Chabarovsk znova prehral

Chabarovsk vyhrával nad Dinamom Moskva 1:0 i 2:1, no nakoniec prehral 2:3. Víťazný gól strelil v úvode tretej tretiny Karpov. Ostatné dva góly moskovského mužstva zaznamenali Tereščenko a Cvetkov. Brankár Jeriomenko chytil 25 striel. Prekonali ho iba Abramov a Rastislav Špirko, ktorý v 33. minúte využil presilovú hru. Slovenský útočník odohral v zápase viac ako 22 a pol minúty, dohromady vyslal na bránu dve strely. V akcii sa predstavil aj útočník Michel Miklík, ktorý hral 19 a pol minúty s bilanciou dva strelecké pokusy. Chabarovsk prehral už 11. duel v rade, Dinamo vyhralo tretíkrát za sebou.

Gól Rastislava Špirka:


Admiral zdolal Soči v nájazdoch

Gynge strelil gól v šiestej sérii samostatných nájazdov a Admiral Vladivostok vyhral nad Soči 1:0. Obaja gólmani podali skvelý výkon a vychytali čisté kontá. Domáci Nalimov chytil 26 striel, kým hosťujúci Pöpperle 36. Admiral ukončil sériu troch prehier.

Goriačov rozhodol o futbalovej výhre Jaroslavľu

Goriačov sa strelecky presadil v 52. minúte zápasu, aby rozhodol o zisku troch bodov pre Jaroslavľ po futbalovej výhre 1:0 v Novokuznecku. Výrazne k nej pomohol Sanford, ktorý na čisté konto potreboval urobiť 36 zákrokov. Jeho náprotivok, Chakimov, čelil len 17 strelám. Kým Lokomotiv vyhral tretí duel v sérii, Metallurg zaknihoval tretiu prehru v rade.

Víťaz otočil zápas so Sibirom

Soloduchin skóroval osem minút pred koncom duelu, aby zavŕšil obrat Víťazu a rozhodol o výhre 3:2 na ľade Sibiru. Z jeho spoluhráčov skórovali Afinogenov a Horák, Sateri predviedol 37 zákrokov. Prekonali ho Hersley a Okulov v úvodnej tretine. Bespalov kryl 26 striel, no nezabránil druhej porážke sibírskeho tímu v sérii. Tím z Moskovskej oblasti, naopak, vyhral tretí zápas v rade.

Petrohrad sa potrápil s Omskom

Petrohrad nezískal po prvýkrát od 3. októbra plný počet bodov, ale i tak sa v nedeľu tešil zo šiestej výhry v rade. Tentokrát porazil Avangard, ktorý však pre?ho bol ťažkým orieškom. Hostia dvakrát vyhrávali, ale na góly Kulika a Popova dokázali odpovedať Thoresen a Ericsson. Víťazstvo 3:2 nakoniec priniesol gól Panarina z predposlednej minúty predĺženia. Kľúčový bol aj výkon Saláka, ktorý zlikvidoval 32 striel. Barulin urobil 26 zákrokov.

Jokerit podľahol Ufe

Ufa po druhýkrát v rade dokázala odpovedať na prehru víťazstvom. Tentokrát na ľade rozbehnutého Jokeritu, ktorý zdolala pomerom 4:2. Z 24 striel, ktoré smerovali na bránu Heleniusa, skórovali Pihlström, Višnevskij a dvakrát Fín Heikkinen. Irving k výhre pomohol 37 zákrokmi a recept na?ho našli len Omark s Mosesom.

Čerepovec zdolal Jekaterinburg po nájazdoch

Kvapil premenil rozhodujúci samostatný nájazd a Čerepovec výhrou 3:2 ukázal, že to v zápasoch proti Jekaterinburgu vie. Avtomobilistu ukončil sériu troch výhier piatym víťazstvom vo vzájomných zápasoch v rade. Pomohli k tomu aj strelci Monachov a Bučnevič, ako aj brankár Štepánek. Toho prekonali z 30 striel len Viklund a Rybakov. Jeho krajan v bráne hostí, Kovář, mal viac práce. Čelil 44 strelám.

Kaza? zaváhala v Nižnom Novgorode

Nokelainen nepremenil trestné strieľanie a Nižný Novgorod dvakrát prehrával, ale nakoniec predsa zdolal Kaza? pomerom 3:2. Víťazný gól strelil dvojbodový Salminen, dve asistencie zaznamenal Immonen a skórovali aj Hietanen a Kuľomin. Kasutin čelil len 13 strelám pri prvej výhre Torpeda nad Ak Bars za posledné takmer dva roky. O góly Kazane sa postarali Nikulin a Malychin, kým Garipov urobil 22 zákrokov. Ak Bars začala svoj trip dvoma prehrami.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist