Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Tičar strelil svoj prvý gól za Slovan + video

23. októbra 2014

Jednou z letných posíl Slovana bol slovinský reprezentant Rok Tičar. Ten v prvých 17 zápasoch sezóny neskóroval, no všetko zmenila streda. K výhre 3:1 nad Nižnekamskom prispel svojím prvým gólom v KHL.

Dvadsaťpäťročný útočník skóroval z prečíslenia dvoch proti jednému, do ktorého sa dostal v 25. minúte s krajanom Žigom Jegličom. Neskôr sa mohol tešiť aj z toho, že tento presný zásah bol dokonca víťazný.

Tičar v tomto ročníku odohral 18 zápasov, v ktorých okrem gólu zaznamenal aj sedem asistencií. Na konte má aj tri plusové body a šesť trestných minút. Proti Neftechimiku bodoval v treťom zápase v rade, čo je jeho najdlhšia bodová séria sezóny. Viac ako to ho však teší víťazstvo.

Článok pokračuje pod reklamou


„Začali sme presne tak, ako sme si povedali pred zápasom: dôrazne, agresívne, jednoducho a s častou streľbou. Chodili sme pred bránku, navzájom si pomáhali a dobre korčuľovali. Odmenou bol prvý gól. V tejto hre sme pokračovali aj v druhej tretine a v podstate po celých šesťdesiat minút. Nebol to ľahký zápas, aj súper bojoval až do konca, ale dnes sme boli silnejší, kolektívnejší a získali sme cenné tri body,“ povedal pre oficiálnu stránku tímu.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist