Vyhľadávanie
Sumáre

Hossa dvojbodový, Špirko a Miklík skórovali

23. októbra 2014

Špirko a Miklík skórovali, ale Amur prehral. Hossa dvakrát asistoval a tešil sa z výhry. Vo štvrtok uspeli aj Viťaz, Admiral, Novokuzneck, Dynamo, CSKA, Petrohrad, Kaza? a Torpedo.

Hossa pomohol dvoma bodmi k výhre Dinama

Marcel Hossa prihrával na dva góly a jeho Riga porazila Avangard 3:2, aby po trojzápasovej sérii prehier vyhrala druhý zápas v rade. Sedláček urobil 36 zákrokov a o góly Dinama sa postarali Genoway a Sotnieks, ktorí prekonali Barulina z 22 striel. Góly tímu z Omska vsietil Perežogin, ktorý v predošlom zápase ukončil 15-zápasové gólové suchoty a Paršin, ktorý vynútil predĺženie tri sekundy pred koncom tretej tretiny z trestného strieľania. O výhre Rigy rozhodol v nájazdoch Redlihs. Hossa v zápase odohral takmer 19 minút a okrem dvoch asistencií zaznamenal aj dva strelecké pokusy. V akcii nechýbal ani obranca Milan Jurčina, ktorý odohral necelých 22 minút.

Góly Špirka a Miklíka k výhre Amuru neviedli

Rastislav Špirko zaznamenal gól a asistenciu, Michel Miklík takisto skóroval a Chabarovsk viedol 2:0. Nakoniec však predsa nevyhral a po výhre s Lokomotivom sa vrátil k prehrám. Osudným sa mu stal Viťaz, ktorý vďaka premenenému nájazdu Vyglazoval vyhral 4:3. Kučeriavenko, Jakubov a Afinogenov sa zapísali do listiny strelcov a Sateri urobil 30 zákrokov. Okrem Špirka a Miklíka ho prekonal aj Teriajev. Domáci Borisov čelil 43 strelám. Špirko strávil v akcii 24 minút a zaznamenal aj tri strely. Miklík odohral o štyri minúty menej, ale o dve strely bol strelecky aktívnejší.

Článok pokračuje pod reklamou


Gregorovci porazili Lokomotiv

Vladivostok porazil Jaroslavľ 2:1 po tom, čo sa v normálnej hracej dobe presadil Sigariov a v nájazdoch premenil ten víťazný Zubov. Proskuriakov prispel k výhre tímu Dušana Gregora 18 zákrokmi. Sanford čelil 33 strelám a z jeho spoluhráčov sa presadil Apalkov.

Stoa a Chakimov doviedli Novozkuneck k výhre nad Soči

Ryan Stoa strelil gól a Rafael Chakimov vychytal čisté konto, aby Novokuzneck uspel nad Soči futbalovým pomerom 1:0 a ukončil trojzápasovú sériu prehier. Chakimov zneškodnil všetkých 39 striel, ale dobrý výkon podal aj Tomáš Pöpperle, ktorý čelil 30 strelám.

Dynamo Moskva predĺžilo Sibiru sériu prehier

Novosibirsk viedol 2:0 i 3:1, ale nedokázal ukončiť sériu prehier a padol aj po štvrtý raz v rade. Tento raz nestačil na moskovské Dynamo, ktoré vyhralo 5:3. Dva góly, vrátane víťazného, strelil Tereščenko a presadili sa aj Kokarev, Mironov a Daugavinš (prázdna brána). Šaryčenkova z 25 striel prekonali Hersley, Ožiganov a Mamašev. Koskinen urobil 27 zákrokov.

CSKA a Petrohrad potvrdili úlohy favoritov

Radulov strelil v 37. minúte víťazný gól a pridal aj asistenciu pri preislovkovom góle Kiseleviča, aby CSKA Moskva vyhralo na domácom ľade nad Jekaterinburgom 2:1 a ukončilo sériu dvoch prehier. Prispel k tomu aj Lalande 16 zákrokmi. Prekonal ho len Bumagin z trestného strieľania, kým Kovář zastavil 31 striel. Avtomobilist prehral tretí duel v sérii.

Siedmi rôzni hráči sa strelecky presadili, aby Petrohrad zdolal Ufu hladko 7:2. Dvojbodoví Ericsson a Martensson, Kutejkin, Chafizullin, Dadonov, Tichonov a Thoresen postupne prekonali Irvinga a Sochatskeho z 35 striel. Dadonov, Červenka a Kovaľčuk nazbierali po dve asistencie, Panarin dokonca tri a Salák prispel k ôsmemu víťazstvu v sérii 18 zákrokmi. Prekonali ho len Kajgorodov a Hartikaninen. Salavat Julajev prehral druhý zápas v rade.

Kaza? uspela v Čerepovci, Magnitka zaváhala s Torpedom

Pesonen skóroval tri minúty pred koncom riadnej hracej doby, aby rozhodol o výhre Kazane na ľade Čerepovca 2:1. Druhý gól Ak Bars vsietil Lukojanov a Nilsson urobil 36 zásahov. Jediný gól mu strelil Stasenko, ktorý vyrovnával na 1:1. Štěpánek kryl 30 striel, no Severstaľ ukončil sériu troch triumfov. Kaza?, naopak, zaknihovala druhú výhru v rade.

Filatov premenil rozhodujúci samostatný nájazd a Kasutin predviedol 24 zákrokov, aby Nižný Novgorod zdolal obhajcu titulu z Magnitogorska 2:1 a zaznamenal tretí triumf v sérii. V riadnej hracej dobe sa presadil Kuľomin, ktorý dostal za Košečkina jedinú z 26 striel Torpeda. Mettalurg viedol po góle Osalu, no nakoniec prehral druhý raz v sérii.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist