Vyhľadávanie
Sumáre

Minsk, Čeľabinsk a Nižnekamsk vyhrali, Cheechoo strelil hetrik

Autor: Marek Kantorík  /   24. októbra 2014

Vo zvyšných troch piatkových zápasoch KHL vyhrali hokejisti Minsku, Čeľabinsku a Nižnekamsku. Jonathan Cheechoo strelil hetrik.

Minsk deklasoval Jugru, Cheechoo strelil hetrik

Jonathan Cheechoo strelil dva góly v prvej časti, v druhej zavŕšil hetrik a Minsk vyhral na ľade Jugry Chanty-Mansijsk 6:2. Drozd, Zacharov a Kaľužnyj tiež skórovali. Posledný menovaný získal aj tri asistencie. Szczechura zaznamenal tri prihrávky, brankár Haugen urobil 25 zákrokov. Prekonali ho len Rajala s Gusevom. Biriukov a Goriačevskich inkasovali zhodne po tri góly. Jugra prehrala štvrtý raz v rade, Minsk vyhral tretí duel v sérii.

Garnett doviedol Čeľabinsk k výhre nad Atlantom

Černov využil v závere prvej tretiny presilovú hru, ale bol to jediný gól Atlantu v zápase proti Čeľabinsku. Domáci Traktor strelil v druhej časti dva góly (Panov a Glinkin) a vyhral 2:1. K víťazstvu pomohol aj brankár Garnett, ktorý chytil 24 striel. Hosťujúci Engren urobil 23 zákrokov.

Stapleton rozhodol o výhre Nižnekamsku

Stapleton premenil rozhodujúci samostatný nájazd, aby Neftechimik uspel na domácom ľade proti Záhrebu 4:3 a ukončil sériu dvoch prehier. Ten istý hráč zvyšoval v úvode druhej tretiny stav duelu už na 3:0, keď napodobnil spoluhráčov Belova a Eronena. Hostia však dokázali vyrovnať zásluhou gólov Thomasa, Pelletiera a Carlea. Kolppanen prispel k triumfu 33 zákrokmi, jeho náprotivok Brust čelil 32 strelám. Medveščak prehral druhý raz v sérii.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist