Vyhľadávanie
Sumáre

Magnitogorsk vyhral nad CSKA, rozhodol Timkin

Autor: Marek Kantorík  /   25. októbra 2014

V jedinom sobotnom stretnutí KHL vyhral aktuálny šampión súťaže, Metallurg Magnitogorsk, nad CSKA Moskva 2:1. Víťazný gól strelil Jevgenij Timkin.

Domáci boli v úvodnej tretine aktívnejší a od piatej minúty vyhrávali 1:0. Košečkin najskôr vyrazil delovku Radulova, ale pri následnej dorážke Jana Muršaka nemal šancu. Brankár Magnitogorska mal prácu aj v ďalšom priebehu prvej časti, ale ďalší gól neinkasoval. V prostrednom dejstve sa hra vyrovnala a hostia dokonca skórovali. V 32. minúte sa zapísal do streleckej listiny Danis Zaripov, ktorý využil presilovú hru. O pár sekúnd mohol Magnitogorsk vyhrávať, ale Zaripov nevyužil únik. Metallurgu vyšiel začiatok tretej tretiny a vo štvrtej minúte vyhrával 2:1. Jeden z obrancov CSKA odišiel striedať, na modrej čiare bol úplne voľný Jevgenij Timkin a peknou strelou k žŕdke prekonal Galimova. Moskovčania sa veľmi snažili vyrovnať, ale nepodarilo sa im to ani pri hre bez brankára.

CSKA prehralo tretí z posledných piatich duelov, naďalej je na druhom mieste Západnej konferencie. Magnitogorsk ukončil sériu dvoch prehier a aktuálne vedie tabuľku Východnej konferencie.

Víťazný gól Jevgenija Timkina:




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist