Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Nagy: Dôležité je, aby sme začali vyhrávať

26. novembra 2014

Slovan mal celkom dobre rozohraný zápas proti Lokomotivu, ale nakoniec si v utorok pripísal ďalšiu prehru. Ladislav Nagy bol jediným Slovákom, ktorý v zápase bodoval. Po ?om sa mu páčila bojovnosť tímu, no mrzeli ho nevyužité šance.

„Dvakrát sme netrafili prázdnu bránu. Je to škoda, pretože také šance musíme využívať. Bojovali sme a verím, že to v ďalšom zápase konečne zlomíme,“ povedal skúsený krídelník.

Blíži sa prelom rokov a záverečné boje o play-off. Tímy, ktoré do nich vstúpia po vydarených úvodných mesiacoch ročníka majú, veľkú výhodu. Slovan ale veľa bodov nezískal a v ostatnej dobe sa mu nedarí. To zvyšuje tlak na hráčov.

Článok pokračuje pod reklamou


„Musíme ho vnímať. Jaroslavľ má aktuálne osembodový náskok. Dôležité bude, aby sme začali vyhrávať. Každý duel je dôležitý,“ pokračoval odchovanec košického hokeja.

Slovanu sa nedarí predovšetkým na domácom ľade, na ktorom získal len 11 bodov z 39 možných. Prečo sa tímu v Slovnaft Aréne nedarí? Možno pre veľkú snahu potešiť fanúšikov.

„Ťažko povedať. Veľmi chceme vyhrávať, a preto sa nám nedarí. Musíme sa uvoľniť a veriť, že tie góly prídu,“ dodal najproduktívnejší hráč Slovana


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist