Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan dnes čaká ďalší rival v boji o play-off

27. novembra 2014

Dobrý výkon v utorok na výhru nestačil. Slovan v poslednom zápase potvrdil, že mu to doma nejde, ale vo štvrtok sa bude snažiť bilanciu vylepšiť. Jeho súperom však bude ďalší ťažký súper a rival v boji o play-off, tím Viťaz Moskovská oblasť.

Duel, ktorý sa uskutoční od 19:00 v Slovnaft Aréne, bude piatym vzájomným stretnutím oboch tímov v KHL. Doteraz sa v nich darilo lepšie Bratislave, ktorá vyhrala tri zápasy. Jedinú prehru ale zažila na vlastnom ľade.

Slovan vstúpi do zápasu s dvojzápasovou sériou prehier a sedemzápasovou stratou na tím z Podoľska, ktorý momentálne okupuje postupovú pozíciu v Západnej konferencii. „Belasým“ patrí 12. pozícia.

Viťaz patrí medzi milé prekvapenia tejto sezóny a svoj boj o prvú účasť v play-off v KHL berie vážne. V posledných piatich zápasoch ale prehral hneď trikrát. Chuť si bude chcieť napraviť vo štvrtok. Pripome?me, že vlani za? chytával Johan Backlund.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist