Vyhľadávanie
Sumáre

Sloboda asistoval, Petrohrad ukončil sériu prehier

27. novembra 2014

V piatich zápasoch štvrtkového programu KHL sa z víťazstiev tešili Magnitogorsk, Nižný Novgorod, Jokerit, Petrohrad a Lokomotiv. Karol Sloboda asistoval.

Moziakin doviedol „Magnitku" k trom bodom, Sloboda asistoval

Moziakin strelil dva góly, skórovali aj Platonov s Brentom a Magnitogorsk porazil Togliatti 4:2. Košečkin urobil 12 zákrokov a prekonali ho len bratia Strelcovci. Ježov čelil 34 strelám. Lada prehrala druhý duel v rade po päťzápasovej sérii výhier. V akcii sa ukázal aj obranca Karol Sloboda, ktorý odohral 17 minút a 17 sekúnd. V prvom zápase po zranení zaznamenal jednu asistenciu.

Novgorod vrátil Čerepovcu prehry

Nižný Novgorod prehral prvé dva vzájomné zápasy, ale vo štvrtok Čerepovec porazil 4:3. O víťazovi sa ale rozhodovalo až v nájazdoch, kde sa z víťazného mužstva presadili Immonen a Kazionov, kým Kasutin nekapituloval ani raz. V 65 minútach urobil 30 zákrokov a z jeho spoluhráčov skórovali Konkov, Wolski a Salminen, ktorý vynútil predĺženie 28 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Štěpánek čelil 29 strelám. Soliarov a dvojgólový Trunionov sa presadili z mužstva Severstaľu.

Článok pokračuje pod reklamou


Jokerit vyhral aj nad rozbehnutým Sibirom

V Helsinkách sa stretli dva tímy vo forme. Jokerit ťahal päťzápasovú sériu výhier, Sibir dokonca deväťzápasovú. Nakoniec uspeli domáci vďaka 29 zákrokom Karlssona a gólom Hagmana, Mosesa a Wirtanena. Koskinen inkasoval z 26 striel dva góly, Wirtanen dával bodku za zápasom strelou do prázdnej brány. O čestný úspech Novosibirska sa postaral Enlund.

Petrohrad ukončil sériu prehier

Petrohrad ukončil sériu troch prehier v rade, keď podľa predpokladov porazil Novokuzneck jasným pomerom 6:2. Kovaľčuk zaznamenal dva góly a jednu asistenciu, Thoresen a Šipačiov gól a dve asistencie. Dvakrát skóroval Kadeikin a Ivannikov urobil 23 zákrokov. Prekonali ho len Gavrilyčev a Skladničenko. Metallurg, ktorého gólmani čelili 39 strelám, prehral piaty duel v rade.

Jakovlev rozhodol o výhre Lokomotivu

Lokomotiv prehrával 0:2 a 1:3, ale nakoniec Holos vynútil predĺženie a Jakovlev v ?om rozhodol o výhre 4:3 nad Medveščakom. Strelecky sa presadili aj Vasiliev a Gračiov, kým Sanford s Kolesnikom nakombinovali 21 zákrokov. Góly Záhrebu strelili Thomas a dvogólový Leino. Heeter urobil 29 zákrokov.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist