Vyhľadávanie
Správy

Nilsson, Linglet, Quint a Mamin hviezdami februára

Autor: Marián Masaryk  /   02. marca 2015

Špeciálna komisia KHL v pondelok zverejnila mená štyroch najlepších hráčov mesiaca február. Stali sa nimi Anders Nilsson, Charles Linglet, Deron Quint a Maxim Mamin.

Najlepším brankárom bol v druhom mesiaci tohto roka Švéd Anders Nilsson z tímu Ak Bars Kaza?. V ôsmich dueloch vychytal jedno čisté konto, pričom zaknihoval 94,12% úspešnosť zákrokov a priemerne inkasoval 1,49 gólu na zápas.

Z útočníkov najviac vynikol Charles Linglet z Dinama Minsk, ktorý ako najproduktívnejší hráč nazbieral 17 bodov za osem presných zásahov a deväť gólových prihrávok v 12 súbojoch.

Článok pokračuje pod reklamou


Spomedzi obrancov najviac zaujal Deron Quint z Traktora Čeľabinsk, ktorý si pripísal jedenásť bodov za päť gólov a šesť asistencií v desiatich dueloch. Zaznamenal v nich aj deväť plusových bodov, pričom ani po jednom dueli nemal na konte len mínusový bod.

Najužitočnejším nováčikom sa stal Maxim Mamin z CSKA Moskva. 20-ročný útočník strelil dva góly, na štyri prihral a pridal šesť plusových bodov v desiatich zápasoch. Priemerne v nich odohral desať minút a päť sekúnd.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist