Vyhľadávanie
Správy

Kovaľčuk fauloval Radulova, dostane dištanc?

Autor: Marek Kantorík  /   27. marca 2015

Finálová séria Západnej konferencie je nielen súbojom tímov CSKA Moskva a SKA Petrohrad, ale aj konfrontáciou dvoch najlepších hráčov súťaže - Alexandra Radulova a Iľju Kovaľčuka.

V prvom stretnutí, ktoré sa odohralo vo štvrtok v Moskve, hral lepšie Radulov. Najproduktívnejší hráč play-off strelil víťazný gól a pridal dve asistencie. CSKA doviedol k výhre 3:0. V závere zápasu sa však stal obeťou Kovaľčuka, ktorý ho fauloval.

Incident sa udial v 57. minúte v strednom pásme. Radulov prihral puk spoluhráčovi do obranného pásma CSKA, keď ho Kovaľčuk zasiahol hokejkou do oblasti lýtka. Domáci útočník spadol na ľad, no po pár sekundách sa zdvihol a s bolestivou grimasou odkorčuľoval na striedačku. Kovaľčuk dostal za faul dve trestné minúty.

Článok pokračuje pod reklamou




„Som zdravotne v poriadku, budem hrať aj v ďalšom zápase. Čo mám povedať na Kovaľčuka? Ľudia sú niekedy zvláštni,“ povedal pre R-Sport Radulov. Kovaľčuk sa k incidentu nevyjadril.

Celú situáciu však preskúma Športovo-disciplinárna komisia KHL. „Myslím si, že Kovaľčuk vie, čo urobil. Pozorne rozoberieme tento incident, zhromaždíme ďalšie informácie a rozhodneme,“ povedal jej predseda Valerij Kamenskij portálu championat.com.

Druhý duel série sa odohrá v sobotu v Moskve.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist