Vyhľadávanie
Sumáre

Daciuk nedohral zápas, Kuteikin s ďalším gólom od červenej čiary + video

Autor: Marián Masaryk  /   12. marca 2017

V nedeľu pokračovali semifinále Západnej konferencie tretími zápasmi. Obaja favoriti zvíťazili a ujali sa v sériách vedenia. Opäť sme videli gól zo stredu klziska aj dištanc hviezdneho útočníka.


Víťaz základnej časti vrátil Jaroslavli domácu prehru a zvíťazil v treťom zápase 2:1, aby viedol rovnakým pomerom aj v sérii. Rozhodujúci bol výkon Stephaneho Da Costu, ktorý najskôr asistoval na gól Kirillovi Petrovovi a v 46. minúte strelil víťazný gól. Viktor Fasth prispel k výhre 23 zákrokmi.


Prvý zápas série na ľade súpera zvládol lepšie aj Petrohrad, ktorý zdolal Dynamo 4:2. Moskovský klub viedol po dvoch tretinách 2:1, ale hostia otočili stav dvoma presilovkovými gólmi za 95 sekúnd. Ten víťazný strelil v 43. minúte dvojbodový Jevgenij Dadonov, skóroval aj Iľja Kovaľčuk. Pavel Daciuk dostal už v 36. minúte trest do konca zápasu za zákrok na Alexeja Cvetkova.

Článok pokračuje pod reklamou


Zákrok Daciuka na Cvetkova:

Udivovať neprestáva obranca Dynama Andrej Kuteikin, ktorý vsietil už tretí gól v tohtoročnom play-off zo stredného pásma. V druhom zápase po sebe takto zahanbil brankára SKA Mikku Koskinena:

SEMIFIN?LE Z?PADNEJ KONFERENCIE

Dynamo Moskva – SKA Petrohrad 2:4 (stav série 1-2)



Lokomotiv Jaroslavľ – CSKA Moskva 1:2 (stav série 1-2)



Štvrté zápasy sérií sú na programe v utorok.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist