Vyhľadávanie
Sumáre

Magnitka vyradila Astanu, vyzve ju Kaza?? + video

Autor: Marián Masaryk  /   16. marca 2017

Magnitogorsk suverénne kráča za obhajobou titulu. V druhom kole play-off ho Astana nezdolala ani raz a po štyroch zápasoch sa pre ?u sezóna skončila. Kaza? sa priblížila k postupu treťou výhrou nad Omskom.

Magnitka to nemala v druhom zápase v hlavnom meste Kazachstanu jednoduché. Až do 47. minúty prehrávala 0:1 a dlho nevedela nájsť recept na Henrika Karlssona. Potom však dvoma gólmi za dve minúty otočila stav. Barys ešte v 52. minúte vyrovnal, ale postup hostí spečatil v závere prvého predĺženia dvojgólový Jan Kovář. Zvyšný gól strelil Chris Lee a pridal dve asistencie, Sergej Moziakin tiež dvakrát asistoval. Všetky tri padli v presilových hrách. Zaskvel sa aj Vasilij Košečkin, ktorý predviedol 51 zákrokov, o osem viac ako domáci brankár.


Súperom Magnitky vo finále Východnej konferencii by mohla byť Kaza?, ktorá vyhrala doma nad Omskom 2:1 a v sérii vedie 3-1 na zápasy. O svojom triumfe rozhodla už v prvej tretine, keď skórovali Alexander Svitov a Andrej Popov. Emila Garipova z 27 striel hostí prekonal iba Nikolaj Lemťugov v 42. minúte.

Článok pokračuje pod reklamou



SEMIFIN?LE VÝCHODNEJ KONFERENCIE

Ak Bars Kaza? – Avangard Omsk 2:1 (stav série 3-1)



Barys Astana – Metallurg Magnitogorsk 2:3 PP (konečný stav série 0-4)



Séria medzi Kaza?ou a Omskom pokračuje v piatok.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist