Vyhľadávanie
Sumáre

Hviezdny moskovský klub má po sezóne! + video

Autor: Marián Masaryk  /   18. marca 2017

Víťaz základnej časti a finalista ostatnej sezóny KHL si nezopakuje súboj o Gagarinov pohár. Jaroslavľ totiž využila druhý postupový mečbal a vyradila CSKA Moskva už v druhom kole play-off.


Lokomotiv využil domáce prostredie a ukončil sezónu najlepšiemu tímu dlhodobej časti ročníka 2016/17 po výhre 3:1. Jediný gól pritom moskovský klub strelil až v 58. minúte v presilovej hre, keď Stephane Da Costa pokazil čisté konto Alexandrovi Sudnicinovi. Ten so 44 zákrokmi doviedol Jaroslavľ do finále Západnej konferencie proti Petrohradu. Gólmi ho zariadili Pavel Kraskovskij, Maxime Talbot a Andrej Loktinov, ktorí prekonali Iľju Sorokina z 26 striel. Poslední dvaja využili presilovky. Zápas nedohral hosťujúci Grigory Panin, ktorý dostal až 50 trestných minút za úder do hlavy a krku. Rozhodcovia mu udelili dva vyššie päťminútové tresty a dve vylúčenia do konca duelu.

CSKA vypadlo v konferenčnom semifinále KHL celkovo tretíkrát, no medzi štvoricu najlepších nepostúpilo prvýkrát po dvoch rokoch. Tie boli jeho najúspešnejšími v súťaži, predtým skončilo trikrát v prvom kole a raz sa ani nedostalo do play-off. Pre Jaroslavľ ide o štvrtú účasť vo finále konferencie. Ďalej v KHL zatiaľ neprešiel.

Článok pokračuje pod reklamou


SEMIFIN?LE Z?PADNEJ KONFERENCIE

Lokomotiv Jaroslavľ – CSKA Moskva 3:1 (konečný stav série 4-2)




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist