Vyhľadávanie
Správy

Bývalý hráč Slovana je opäť bez práce, Kunlun si upísal veterána

Autor: Marián Masaryk  /   14. novembra 2018

Tri tímy KHL uskutočnili v utorok hráčske transakcie. Kunlun priviedol skúseného ruského obrancu, kým Chabarovsk a Čerepovec ukončili platné zmluvy s jedným útočníkom.

Čínsky klub podpísal ročný dvojcestný kontrakt s 32-ročným Oskarsom Bartulisom, ktorý sa v tejto sezóne pokúšal dostať do mužstva Dinamo Riga. Uplynulý ročník zakončil 10 zápasmi so ziskom asistencie za Ufu, predtým bol viac ako dva roky kapitánom Vladivostoka. V KHL už odohral 320 duelov so ziskom 68 bodov.

Niekdajší slovanista a Čech sú bez práce

Kanadský útočník Zach Boychuk a český útočník Tomáš Filippi sa dohodli so svojimi zamestnávateľmi na ukončení spolupráce.

Článok pokračuje pod reklamou


Dvadsaťšesťročný Filippi skončil v Chabarovsku, za ktorý v tejto sezóne odohral 10 zápasov s bilanciou dva góly a dve asistencie. Predošlé tri roky pôsobil v Magnitogorsku, s ktorým sa v roku 2016 tešil zo zisku Gagarinovho pohára.


O tri roky starší Boychuk sa stal nadbytočným v Čerepovci, v drese ktorého nastúpil v aktuálnom ročníku do 25 duelov. Strelil v nich dva góly a na dva prihral.

V minulej sezóne absolvoval hráč so skúsenosťami zo zámorskej NHL 35 stretnutí so ziskom 24 bodov (11+13) za Slovan Bratislava. Vyslúžil si účasť v Zápase hviezd KHL a s Kanadou vyhral posledný Spenglerov pohár.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist