Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Liška o trápení: Reprezentačná pauza pomôže

03. novembra 2019

Slovenský útočník Adam Liška má za sebou ďalší zápas s neúspešným kontom. Jeho Čerepovec v sobotu podľahol Podoľsku 1:2, aby si pripísal už siedmu prehru po sebe.

„Naším hlavným problémom je, že strieľame málo gólov. V posledných dvoch stretnutiach sme ich strelili jeden až dva. Potrebujeme ich strieľať viac,“ povedal Liška, ktorý neberie za ospravedlnenie fakt, že jeho mužstvo je neskúsené.

„Sme veľmi mladý tím, ale všetci už hráme hokej dlhý čas a vieme dobre, čo musíme robiť na ľade. Mali by sme nájsť v blízkej budúcnosti spôsob, akým našu hru zlepšiť.“

Článok pokračuje pod reklamou


Bratislavský rodák, ktorý počas série prehier zaznamenal dva body za dva góly, je presvedčený o tom, že tímu pomôže reprezentačná pauza a dúfa, že po návrate sa opäť dočká víťazstiev.

„Myslím si, že reprezentačná prestávka nám pomôže spamätať sa z toho a všetko si premyslieť. Chlapci, ktorí budú reprezentovať, budú mať dobrú zápasovú prax. Možno všetci len potrebujeme zmenu prostredia. Teším sa však už na ďalšie zápasy a som si istý, že začneme opäť vyhrávať,“ skonštatoval Liška.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist