Vyhľadávanie
Správy

KHL je späť: V akcii aj Slováci, Nižnekamsk zabojuje o 10. výhru v sérii

12. novembra 2019

Po niekoľkod?ovej prestávke sa v utorok vracia KHL so svojím súťažným programom. Prinesie nám osem zápasov, v ktorých uvidíme aj slovenských zástupcov.

Čerepovec, za ktorý hráva Adam Liška, narazí na Barys. Moskovský Spartak s Júliusom Hudáčkom zase navštívi ľad mestského rivala, CSKA. Moskovské Dynamo Michala Čajkovského, privíta Nižnekamsk.

A práve poslednému menovanému zápasu sa bude v utorok venovať veľká pozornosť. Otázkou d?a totiž je, či Neftechimik dokáže natiahnuť svoju víťaznú sériu na 10 zápasov. Ak by to dokázal, vytvoril by si nový klubový rekord v počte výhier po sebe.

Článok pokračuje pod reklamou


Niektoré tímy však budú svoje série chcieť ukončiť. Štyri zápasy po sebe prehrala Riga, ktorá však Ufu doma nezdolala od roku 2014. Minsk bude dúfať, že poteší svojich priaznivcov výhrou nad Nižným Novgorodom. Ak sa tak nestane, prehrá už 12 zápas po sebe!

Dlhšie série prehier ťahaj aj Čerepovec a Barys, z ktorých jeden si určite sériu ukončí, keďže dnes zabojujú proti sebe. Severstaľ môže prehrať deviaty zápas po sebe, klub z kazašského Nur-Sultanu šiesty.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist