Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Ďalší Slovák má istú účasť v boji o Gagarinov pohár

12. februára 2020

Po utorkovom návrate KHL po reprezentačnej prestávke sme spoznali druhého Slováka, ktorého tím už s určitosťou postúpi do play-off.

Ako prvý sa do? kvalifikoval obranca Michal Čajkovský, ktorého Dynamo Moskva momentálne figuruje na štvrtom mieste Západnej konferencie, päť bodov pred Spartakom.

A práve „červeno-bieli“ si v utorok zaistili miestenku v bojoch o Gagarinov pohár, keď aj vďaka 40 zákrokom slovenského brankár Júliusa Hudáčka zdolali Magnitogorsk.

Článok pokračuje pod reklamou


Momentálne je na postupovej pozícii už len Kunlun zraneného Dávida Bondru, ktorý je siedmy vo Východnej konferencii. V nej Vladivostok Martina Bakoša aj po utorkovej prehre stráca na postup štyri body.

Už len matematicky je v hre o play-off stále aj Čerepovec, za ktorý hráva Adam Liška. Tomu však šesť duelov pred koncom chýba na poslednú postupovú pozíciu na západe až 10 bodov, čo už pri reálnom pohľade zrejme nedoženie. Bez šance je už dlhšie Riga Mareka Ďalogu.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist