Vyhľadávanie
Správy

Stávkujete na zápasy najkvalitnejšej európskej hokejovej súťaže KHL?

24. októbra 2014

Nadnárodná Kontinentálna hokejová liga (KHL) sa teší čoraz väčšej obľube nielen medzi divákmi, ale i medzi tipérmi. Vedenie KHL neskrýva ambície konkurovať prestížnej zámorskej NHL. Model KHL je podobný. 28 tímov je rozdelených do dvoch konferencií a 4 divízií.


Vedúci predstavitelia KHL sa netaja plánmi na ďalšie rozširovanie súťaže. Už teraz pôsobia v tejto nadnárodnej lige tímy z Ruska, Lotyšska, Fínska, Bieloruska, Slovenska, Chorvátska, či Kazachstanu. V minulosti hrali v KHL aj kluby z Česka (Lev Praha), či Ukrajiny (Donbass Doneck).

Pozornosť slovenských priaznivcov KHL púta najmä Slovan Bratislava, ktorý v tejto súťaži figuruje ako jediný tím zo Slovenska. KHL je divácky atraktívna liga, nakoľko tu pôsobí množstvo hráčov so skúsenosťami zo zámorskej NHL. Hviezdy ako Iľja Kovaľčuk, či Alexander Radulov sú zárukou špičkovej kvality.

Článok pokračuje pod reklamou


KHL, tak ako i iné hokejové súťaže, má svoje špecifiká. Je však podstatne čitateľnejšia a jednoduchšia na tipovanie, než zámorská NHL. Množstvo webových stránok sa v súčasnosti zaoberá tipovaním zápasov KHL. Dobré tipy na zápasy môžu pomôcť. Pozrite si tieto tipy, no rozhodnite sa podľa seba.

Každá kvalitná stávková kancelária ponúka možnosť tipovať naživo, teda v live stávkach. Live stávkami tipujete počas práve prebiehajúceho zápasu. V prípade, že nejaký zápas KHL sledujete v priamom prenose, máte ideálnu šancu popri sledovaní si pekne privyrobiť. Prehľad o aktuálnom dianí na ľade môžete totiž pružne využiť práve pri tipovaní v live stávkach.

Kvalitná stávková kancelária neposkytuje len možnosť tipovania naživo, ale i rôzne druhy bonusov. Stávkové kancelárie bonusy poskytujú už dlhšiu dobu (obvykle vkladové vstupné bonusy). Ak ste ich ešte nevyužili, neváhajte a zužitkujte ich vo svoj prospech.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist