Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Netík: V zápase sme mali hluché miesta

Autor: Marek Kantorík  /   31. októbra 2014

Slovan Bratislava nastúpil vo štvrtok po viac ako dvoch týžd?och na domácom ľade. Vo vyrovnanom zápase s tímom Sibir Novosibirská oblasť nakoniec prehral 2:3.

„Chceli sme potvrdiť body, ktoré sme získali vonku. Potrebujeme ich, žiaľ nepodarilo sa nám to. Mali sme hluché momenty, po ktorých prišli zbytočné góly v našej bránke. Sibir hral skutočne dobre, bol silný na puku. Mali sme šance, ale vyrovnávajúci gól tam nepadol,“ povedal po zápase Tomáš Netík.

Oba tímy si nič nedarovali, bol to obojstranne tvrdý hokej. Rozhodcovia udelili dokopy 75 trestných minút, z toho 46 hráčom Slovana.

Článok pokračuje pod reklamou


„Myslím si, že sa tak hralo, pretože oba tímy chceli vyhrať. Body sú v tejto časti sezóny veľmi cenné, čo si každý uvedomuje,“ povedal s desiatimi bodmi piaty najproduktívnejší hráč Slovana.

Slovanisti majú nabitý program. Ďalší zápas odohrajú už v piatok proti Amuru Chabarovsk. Cieľ slovenského mužstva je jasný.

„Potrebujeme bodovať. Urobíme všetko pre to, aby sme ich získali tri,“ dodal 32-ročný český útočník.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist