Vyhľadávanie
Správy

CSKA hralo bez najväčšej hviezdy. Od súpera schytala úder do hlavy + video

Autor: Marián Masaryk  /   20. marca 2019

Tím CSKA Moskva hral v utorkovom štvrtom zápase série druhého kola play-off proti moskovskému Dynamu bez svojej najväčšej hviezdy. Mladý útočník Kirill Kaprizov ho musel vynechať pre nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel v predošlom dueli.

Kaprizova zranil ešte v strede nedeľného tretieho zápasu série útočník Igor Makarov, ktorý ho zasiahol lakťom do hlavy. Rozhodcovia mu najskôr udelili len menší trest, neskôr mu pridali aj 10-minútový osobný. KHL preskúmala incident a zmenila verdikt na vylúčenie do konca duelu. Makarov si tak vyslúžil pokutu.




Článok pokračuje pod reklamou


CSKA v utorok aj bez pomoci Kaprizova zvíťazilo na ľade Dynama 2:1 a vybojovalo si postupový mečbal. V sérii vedie 3-1 na zápasy a vo štvrtok ju bude môcť doma ukončiť. Kaprizov, ktorý bol s 30 gólmi najlepším strelcom základnej časti, skóroval v siedmich dueloch play-off iba dvakrát. Nazbieral však aj päť asistencií.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist