Vyhľadávanie
Správy

V úvode sezóny máme stále jeden tím bez prehry. A jeden bez výhry

12. septembra 2019

Až na dve výnimky (Ufa a Kaza? – 3 zápasy) majú všetky tímy Kontinentálnej hokejovej ligy v tomto bode za sebou štyri až päť zápasov sezóny 2019/20. Akým štýlom do nej vstúpili?

Na čele Západnej konferencie je so siedmimi bodmi moskovské CSKA, ktoré má však len jeden bod náskok pred Podoľskom, Petrohradom a moskovským Dynamom, ktoré majú zápas k dobru. Najlepšiu formu zatiaľ preukázal Víťaz, ktorý doteraz inkasoval len 1,5 gólu na zápas.

V úvode sezóny máme po jednom tíme, ktorý ešte neprehral a ktorý ešte nevyhral. Oba nájdeme vo Východnej konferencii. Hoci osem bodov majú Omsk aj Jekaterinburg, druhý menovaný tím má zápas k dobru a v doterajších štyroch dueloch ešte neprehral. Dnes ho vyzve Ufa.

Článok pokračuje pod reklamou


Na samom dne konferencie i ligy je Chabarovsk, ktorý odohral päť zápasov a všetkých päť prehral. Neuspokojivou cenou útechy je jeden bod, ktorý získal proti Čeľabinsku za remízu v normálnom hracom čase. Najbližšie sa Amur sériu pokúsi ukončiť v sobotu proti Ufe.

Pokiaľ ide o percentuálne vyjadrenia úspešnosti zbierania bodov, top tímami ligy sú: Jekaterinburg (100 %), Ufa (83,3 %), Omsk (80 %), Petrohrad, Podoľsk a Dynmo Moskva (všetci 75 %). Na opačnom konci figurujú Čerepovec, Magnitogorsk (oba 30 %), Minsk (25 %) a Chabarovsk (10 %).


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist