Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Čajkovský opäť zdolal Hudáčka a teší sa z postupu + video

Autor: Marián Masaryk  /   12. marca 2020

Vo štvrtok vyvrcholil súboj jediných dvoch Slovákov v tohtoročnom play-off KHL. Jeho víťazom sa stal obranca Dynama Moskva Michal Čajkovský, ktorého tím využil mečbal a spečatil postup do druhého kola.


Dynamo zdolalo v šiestom zápase Spartak 3:2 po predĺžení a po sérii 4-2 postúpilo do druhého kola ôsmykrát od vzniku súťaže. V ?om narazí na ďalší moskovský tím, a to obhajcu titulu CSKA. Poznáme tak už kompletné zloženie semifinále konferencií.

Čajkovský odohral v postupovom dueli hranom pred prázdnymi tribúnami 20 minút a 2 sekundy s bilanciou dve strely na bránu a jeden blok. Sériu ukončil so štyrmi bodmi za dva góly a dve asistencie. Hudáček tentoraz inkasoval trikrát z 31 striel.

Článok pokračuje pod reklamou


Hudáček prehral aj svoj štvrtý štart v tomto play-off. Pri prvom inkasoval trikrát z 23 striel a v 38. minúte striedal. Ďalší zápas odchytal celý a inkasoval v ?om trikrát z 32 striel. V treťom dueli striedal už vo štvrtej minúte po dvoch inkasovaných góloch zo štyroch striel. Oba triumfy Spartaka vychytal Nikita Bespalov.

Český reprezentant Dmitrij Jaškin takto rozhodol o výhre aj postupe Dynama:



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist