Vyhľadávanie
Správy

Posledné transakcie v KHL: Dres zmenili aj Švédi či Kanaďan

28. decembra 2021

KHL uzavrela v pondelok dodatočné prestupové obdobie a do konca sezóny už tímy nebudú môcť medzi sebou meniť hráčov ani podpisovať zmluvy. Poďme sa pozrieť na transakcie z posledného d?a.

Soči vymenilo za finančnú kompenzáciu kanadského útočníka JC Lipona do Novosibirska. Švédsky útočník Andre Petersson podpísal kontrakt do konca sezóny s Dynamom Moskva a jeho krajan, útočník Linus Videll, podpísal rovnakú zmluvu s Magnitogorskom.

Minsk vymenil práva na fínskeho obrancu Juliusa Honku Kazani, ktorý opačným smerom poslala obrancu Rinata Valijeva. Kunlun zase predĺžil zmluvu s brankárom Jeremym Smithom, ktorá bude platiť do konca sezóny 2022/23.

Článok pokračuje pod reklamou


Soči za finančnú protihodnotu poslalo aj obrancu Viktora Baldajeva do Chabarovska, neskôr urobilo výmenu s Petrohradom, ktorý získal obrancu Daniila Miromanova za útočníka Ivana Morozova. Soči tiež ukončilo zmluvu s obrancom Ivanom Miščenkom, ktorého si SKA následne upísalo do konca sezóny.

Magnitogorsk si upísal brankára Ivana Nalimova, Nižnekamsk obrancu Ronalda Knotta, Novosibirsk obrancu Maxima Gončarova.

Čeľabinsk vymenil útočníka Vitajiho Abramova do CSKA, ktoré sa vzdalo obrancu Arťoma Blažievskiho. Chabarovsk získal útočníka Gleba Šaškova, za ktorého poslal Dynamu Moskva finančnú kompenzáciu.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist