Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Dvorský žiaril, Mešár si natiahol suchoty. Repčík opäť rozhodol zápas! + video

23. marca 2024

V noci z piatka na sobotu boli v akcii aj slovenskí mladíci v juniorských ligách OHL, QMJHL a WHL. Ako sa im darilo?

OHL

Dalibor Dvorský bodoval už v 13. zápase po sebe a stal sa druhou hviezdou duelu, keď k výhre Sudbury 13:4 nad Barrie pomohol trom gólmi a asistenciou. Pripísal si aj dve „plusky“. Skóroval aj v oslabení a hetrik bol jeho druhý v sezóne. Štyri alebo viac bodov zaznamenal po piatykrát.

Jakub Chromiak zaznamenal asistenciu a plusový bod pri výhre Kingstonu 3:2 nad Ottawou. Filip Mešár si pripísal mínusový bod pri prehre Kitcheneru 1:2 s Oshawou. Nebodoval v treťom zápase po sebe a v štvrtom z posledných piatich.

Článok pokračuje pod reklamou


QMJHL

Peter Repčík strelil svoj 29. gól v sezóne, ktorým rozhodol o výhre Dummondvillu 6:4 nad Chicoutimi. Strelil druhý víťazný gól po sebe a pripísal si aj plusový bod. František Dej dostal dve trestné minúty za hrubosť pri prehre Sherbrooke 2:5 s Baie-Comeau.

Gól Petra Repčíka nájdete v čase 5:14:


WHL

Jozef Viliam Kmec zaznamenal dva plusové body pri výhre Prince George 9:2 nad Kamloops, Samuel Honzek dva mínusové pri prehre Vancouver 2:6 s Kelownou. Nebodoval v štvrtom zápase z posledných piatich. Samuel Barcík nebodoval v 21. zápase po sebe a jeho Regina prehrala s Brandonom 2:3.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist