Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video

17. apríla 2024

Ako sa darilo talentovaným slovenským mladíkom v ďalší hrací de? play-off juniorskej CHL?

OHL

Filip Mešár zaznamenal dve asistencie a mínusový bod pri prehre Kitcheneru 4:6 s Londonom, po ktorej majú Rangers nôž na krku. Zhodne 0:3 na zápasy prehráva aj Sudbury, ktorému nepomohol odvrátiť utorkovú prehru 5:6 po predĺžení s North Bay ani tretí gól Dalibora Dvorského v play-off. Z duelu si odniesol aj dve „mínusky“.


QMJHL

Peter Repčík sa stal druhou hviezdou zápasu, v ktorom pomohol k výhre 7:1 nad Sherbrooke dvoma gólmi a asistenciou. Pripísal si aj plusový bod a teší sa z postupového mečbalu za stavu 3:0 na zápasy. František Dej si z duelu odniesol mínusový bod. Repčík už v play-off strelil päť gólov a pridal šesť asistencií.

WHL

Jozef Viliam Kmec je krok od postupu do tretieho kola play-off, keď jeho Prince George vyhralo tretí zápas série proti Kelowne 4:3 po predĺžení a vedieť už 3:0 na zápasy. Slovenský obranca nebodoval.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist