Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Dvorský je rekordérom, Mešár si natiahol suchoty. Mišiak a Repčík hrdinami! + video

24. marca 2024

Ako sa darilo slovenským juniorom v ligách zámorskej CHL v noci zo soboty na nedeľu?

OHL

A je jeho. Dalibor Dvorský strelil dva góly, aby najskôr vyrovnal zápis Martina Chromiaka a následne vytvoril nový slovenský gólový rekord v OHL so 45 gólmi v sezóne. Okrem toho pridal aj asistenciu a plusový bod. Bodoval v 14. zápase po sebe. Pomohol aj k výhre – Sudbury zdolalo Niagaru 9:2.

Damian Slávik urobil 28 zákrokov pri výhre Guelphu 7:6 o predĺžení nad Owen Sound. Servác Petrovský ho neprekonal a z duelu si odniesol asistenciu a „mínusku“. Filip Mešár nebodoval v štvrtom zápase po sebe pri prehre Kitchcneru 3:4 s Erie. Rozhodujúci gól zápasu strelil v predĺžení Martin Mišiak, ktorý okrem 23. gólu v sezóne zaznamenal aj plusový bod a menší trest za podrazenie. Ondrej Molnár nebodoval. Nebodoval ani Jakub Chromiak, ktorý si pri výhre Kingstonu 4:3 po predĺžení nad Brantfordom pripísal „mínusku“.

Článok pokračuje pod reklamou



QMJHL

Peter Repčík strelil svoj 30. gól v sezóne pri výhre Drummondvillu 4:2 nad Baie-Comeau. Rozhodol pritom tretí zápas po sebe! Odniesol si z neho aj dva plusové body a menší trest za krosček. Ťahá štvorzápasovú bodovú sériu. Ondrej Maruna nebodoval pri prehre Charlottetownu 2:3 po predĺžení, František Dej pri prehre Sherbrooke 3:4 s Chicoutimi.


WHL

Samuel Honzek zaznamenal asistenciu, dva mínusové body a štyri trestné minúty za faul lakťom a držanie pri prehre Vancouveru 2:5 s Kelownou. Jozef Viliam Kmec si pripísal plusový bod pri výhre Prince George 5:2 nad Kamloops.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist